قدرت ما در وحدت ماست

در اوضاعی که افغانستان از چندین جهت زیر فشار ها و تهدید های تروریزم و حامیان آنان قرار دارد به وضاحت دیده می شود که شماری از افراد و جریان های استفاده جو در صدد ایجاد درز بین اقوام و اقشار مختلف با هم برادر و شریف افغانستان می باشند و تلاش دارند تا آرامش نسبی مردم را نیز قربانی آمال غیر مشروع خویش گردانند.

بی توجه به این ما بیشتر از هر زمانی نیازمند همدیگر پذیری و همدلی می باشیم زیرا تنها گزینه ای که میتواند قایق بشکسته ئ افغانستان را به ساحل نجات برساند همانا یک پارچگی و نه گفتن به خواسته های سمتی ، قومی، نژادی ، زبانی و غیره می باشد زیرا افغانستان یک مملکت کثیرالملیتی است که متشکل از اقوام شریف متعدد بوده و هر کدام از این اقوام در واقع شاخه ئ تنومندی از یک درخت بنام افغانستان می باشند پس باید پذیرفت که یک پارچگی ما متضمن بقای ما خواهد بود.

طوری که در طول سالیان گذشته و درازای تاریخ همواره افتخارات میهنی ما نتیجۀ جان فشانی ها و قربانی های مشترک تمام اقوام ساکن در کشور بوده است و همواره در کنار هم و با همدیگر پذیری توانسته اند تا کمر استکبار را شکسته و پرچم آزادی را در کوه و دشت این مرز وبوم به اهتزاز در آورند ، بدون تردید در آینده و حال هم بدون مساعی تمام شهروندان افغانستان رسیدن به بزرگترین آرمان ما که همانان صلح پایدار و ترقی افغانستان در تمام سطوح می باشد نخواهیم بود .

در شرایط کنونی تنها نسخه ای که می تواند پیکر زخمی کشور ما را مداوا ، به پا ایستاده نماید و یگانه چشمه ای که با آب حیات بخش اش بهار آرزوهای هر افغانستانی را به شکوفایی میرساند بدون تردید اتحاد ، یکپارچگی ، همبستگی و همدیگر پذیری می باشد و چه زیباست تا دیگر به آسیاب دشمنان افغانستان آب نریخته و زمینه را برای آبادانی و انکشاف میهن عزیز خویش مساعد گردانیم.

هر چند تروریزم و تندروی در تبانی با استخبارات منطقه همواره در تلاش اند تا اهداف شوم خویش را بالای ملت بزرگ افغانستان تحمیل نموده ، سبب کشتار مردم بی گناه و تخریب افغانستان گردند اما با مشت وحدت می توانیم نقشه های شوم هر مغرض و دهشت آفرینی را نقش بر آب نمائیم .

تاریخ گواه است که مردم افغانستان با حفظ وحدت و همبستگی خویش در برابر بزرگترین ابر قدرت زمان به پا ایستاده و آن را به زانو در آورده اند حال آن که قدرت تروریزم امروزی در مقایسه با قدرت شوری سابق قطعاً قابل مقایسه نمی باشد اما یگانه عاملی که پیشرفت ها و دستآوردهای حکومت و مردم ما را در مقابل طالبان و دیگر هراس افگنان بطیع می سازد همانا ایجاد چند دستگی های موجود در بین اقوام باهم برادر و شریف افغانستان می باشد ، پس چه زیباست تا با پیروی از تاریخ با افتخار خویش به چند پارچگی و زد وبند های درون قومی ، سمتی و... نه گفته یکصدا در برابر نابود سازی تروریزم و هراس افگنی به پا ایستاده شویم تا از یکسو آفتاب صلح در کشور طلوع نماید و از جانب دیگر سناریوهای نوشته شده از سوی استخبارات متخاصم منطقه خنثا گردیده و زمینه ئ بقای مزدوران آنها در داخل افغانستان از آنها سلب گردد.