
روهی (شنبه/۱۸ حمل)، رئیس جمهور پیشین کوریای جنوبی پارک گون هه، روز جمعه پس از محاکمه برای بیش از دو دهه به زندان محکوم شد.
خانم پارک گون هه با متهم شدن به سو استفاده از قدرت، اخذ رشوه و دخالت در فساد اداری متهم بود، به تاریخ ۱۰ مارچ ۲۰۱۷مجبور شداز سمت اش به حیث رئیس جمهور کوریای جنوبی کنار برود.
به گفته قاضی که این حکم را بر علیه خانم پارک گون صادر کرده است، که بر علاوه بر صادر شدن ۲۴سال زندان به جریمه نقدی معادل حدود ۱۷میلیون دالر امریکایی نیز محکوم شده است. که این حکم به صورت مستقیم از طریق تلویزیون نشر شد.
خانم پارک در هنگام حکم محکمه حضور نداشت، اما وکیل مدافع خانم پارک انتقاد کرد و افزود که چنین اقدام شرایط را برای خانم پارک دشوار خواهد کرد. تا در آینده خواهان تجدید نظر منصفانه در محکمه شود.اما قاضی در برابر واکنش وکیل مدافع خانم پارک افزود که در جوامع دموکراتیک این حق مردم است تا در مورد چنین قضایا آگاه شوند.